*JeCa*RBD* Admin
Broj poruka : 65 Godina : 30 Lokacija : In Halliwell House Job/hobbies : Zezanje Omiljena RBD licnost : Dulce Koliko volis RBD? : 100% Nesto vise o meni: : Volim da se zezam,i obozavam odbojku! Slika moje omiljene licnosti: : Datum upisa : 23.07.2008
| Naslov: Evo meeeeeeeee Sre Jul 23, 2008 6:57 pm | |
| Caos svima ja sam Jelena,imam 14 godina obozavam RBD,naravno pa sam zato ovde!Trudicu se da dosta pisem i da dovedem clanove,i da se dobro zabavim!Pozz svima,a pogotovo mojoj naj amigi na netu,Admina Jecu!!!! | |
|
Admin Admin
Broj poruka : 212 Godina : 31 Lokacija : With Piper Halliwel!!!! Omiljena RBD licnost : Dulce Maria Koliko volis RBD? : 100% Nesto vise o meni: : Obozavam seriju Charmed,a omiljeni a najvise volim Piper Halliwel!Osim RBD i Charmed volim Prison Break,Star Wars,Ali Mekbil,Haydena Christensena,Iwana MCgregorija,......... Slika moje omiljene licnosti: : Datum upisa : 26.02.2008
| Naslov: Re: Evo meeeeeeeee Sre Jul 23, 2008 7:02 pm | |
| WELCOME!Hvala za pozz,pozz i ja tebe! | |
|
*JeCa*RBD* Admin
Broj poruka : 65 Godina : 30 Lokacija : In Halliwell House Job/hobbies : Zezanje Omiljena RBD licnost : Dulce Koliko volis RBD? : 100% Nesto vise o meni: : Volim da se zezam,i obozavam odbojku! Slika moje omiljene licnosti: : Datum upisa : 23.07.2008
| Naslov: Re: Evo meeeeeeeee Sre Jul 23, 2008 7:04 pm | |
| heheh...nema na cemu,hvala tebi! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Evo meeeeeeeee | |
| |
|